ΦΡΙΚΗ! – Ξυλοκόπησε σκυλίτσα, την έβαλε σε σακούλα και την πέταξε στα σκουπίδια

ΦΡΙΚΗ! – Ξυλοκόπησε σκυλίτσα, την έβαλε σε σακούλα και την πέταξε 

στα σκουπίδια



Οι ημέρες των Χριστουγέννων κάνουν όλους μας να είμαστε πιο στοργικοί. Όχι όλοι όμως. Υπάρχουν ορισμένα άτομα στην κοινωνία μας τα οποία είναι χειρότερα και από κτήνη και δεν διστάζουν να.....κακοποιήσουν ανήμπορα πλάσματα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες φαντασιώσεις τους.
Μία τέτοια τραγική τέτοια περίπτωση παρουσιάζει το dogw0rld.blogspot.gr όπου ένας «άνθρωπος» ξυλοκόπησε μία ανήμπορη σκυλίτσα, την έδεσε χειροπόδαρα, την έβαλε σε μία σακούλα και την πέταξε στα σκουπίδια για να πεθάνει. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ορεστιάδα και ήρθε στο φως από έναν συνάνθρωπό μας ο οποίος αντιλήφθηκε πως κάτι ζωντανό ήταν στα σκουπίδια και την απελευθέρωσε από τους μεγάλους κάδους στο Κάμπο της Σαγήνης.
Η περιγραφή του σωτήρα της μικρής σκυλίτσας είναι συγκλονιστική: «Γυρίζω από το χωράφι παρέα με μια σκυλ;iτσα. Μ´εχει πάρει το βράδυ και η ομίχλη κάνει το σκοτάδι πυκνότερο. Δε νιώθω το κρύο γιατί ήδη περπατάμε πάνω από μια ώρα. Είναι χειμώνας και στον κάμπο βασιλεύει η ησυχία που κάπου κάπου διακόπτουν μακρινά γαβγίσματα τσομπανόσκυλων από τα τριγύρω ποιμνιοστάσια. Λίγο μακρύτερα μπροστά μας ακούγονται υπόκωφοι ήχοι από ένα μεγάλο μεταλλικό κάδο σκουπιδιών που συναντάμε δίπλα σ´ενα γεφύρι της Παλαιάς Μαρίτσας. Η αρχική εντύπωση ότι κάποιο αδέσποτο ικανοποιεί την ανάγκη του για τροφή διαλύεται γρήγορα από λυγμούς απόγνωσης που σχίζουν τη σιωπή.
Πλησιάζω αθόρυβα και ρίχνω μια μάτια στο εσωτερικό ανάβοντας ταυτόχρονα και το φακουδάκι. Δε φαίνεται τίποτα και τίποτα δεν ακούγεται πια. Ίσως έφυγε. Όμως ας κοιτάξω καλύτερα. Με ένα κλαδί παραμερίζω κάποιες σακούλες και να... μια βαθιά εκπνοή με κάνει να ορκίζομαι πως κάτι υπάρχει παγιδευμένο από κάτω...».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαρκοκοπτική Ψώρα

Σκυλιά για τρούφα (Σκυλιά τρούφας)

Κάθε πότε πρέπει να κάνω μπάνιο το κατοικίδιό μου...?