250 γραμμάρια το πιο μικρό σκυλί στον κόσμο ! ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )








Η Meysi είναι ένα μικρό τεριέρ που πρόκειται σύντομα να ανακηρυχθεί ως το πιο μικρόσωμο σκυλί του κόσμου αφού ζυγίζει μόλις 250 γραμμάρια, είναι δηλαδή λίγο βαρύτερη από ένα hamster!

Το σκυλάκι είναι τριών μηνών, αλλά δεν αναμένεται να μεγαλώσει άλλο. Παρά το μέγεθος- μινιατούρα η ιδιοκτήτριά της υποστηρίζει ότι είναι ένα μικρό σκυλί με μεγάλη προσωπικότητα, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Η Meysi δεν φοβάται τους ξένους και έχει πάντα διάθεση για παιχνίδι» λέει η 35χρονη ιδιοκτήτριά της Anna Pohl. Το μικροσκοπικό τεριέρ όταν γεννήθηκε παραλίγο να καταλήξει στα σκουπίδια μιας και η κτηνίατρος, εξαιτίας του μεγέθους της, την πέρασε για ένα κομμάτι του… πλακούντα!

Οι επόμενες μέρες της γέννησής της ήταν μια διαρκής μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μιας και τα τέσσερα αδέρφια της, που το καθένα ζύγιζε τέσσερις φορές περισσότερο από τη Meysi δεν την άφηναν να πλησιάσει τη μητέρα της για να τη θηλάσει.

Η Meysi ζύγιζε μόλις 40 γραμμάρια και η ιδιοκτήτριά της αποφάσισε να την ταίζει με σύριγγα, κάτι που τελικά αποδείχτηκε σωτήριο για το μικρό τεριέρ.

Η οικογένεια που την έχει περιθάλψει έχει απευθυνθεί στα ρεκόρ Γκίνες για να ενταχθεί στο βιβλίο η Meysi ως το μικρότερο σκυλί του κόσμου, αλλά το μικρό τεριέρ δεν μπορεί να πάρει το βραβείο μέχρι να κλείσει ένα χρόνο ζωής.



Dog3

Dog4

Dog5

Dog6

Dog7

Dog1




Πηγή: newsbeast


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σαρκοκοπτική Ψώρα

Σκυλιά για τρούφα (Σκυλιά τρούφας)

Κάθε πότε πρέπει να κάνω μπάνιο το κατοικίδιό μου...?